Horaris i preus de selectivitat

A 5PASSES pots escollir:

  • Quines assignatures vols preparar amb la nostra ajuda i quines et vols preparar pel teu compte. No t'obliguem a fer un curs amb totes les assignatures a les que t’has de presentar.
  • El nombre d'hores setmanals que vols fer de cada assignatura. Aquest nombre d’hores el pots anar variant al llarg del curs en funció de les teves necessitats. Has de fer un mínim d'una hora setmanal per assignatura.
  • Si vols fer les classes en grup reduït de com a màxim 4 alumnes o tenir un professor per a tu sol, o fer unes assignatures en grup i altres amb un professor per a tu sol. Les assignatures que t’oferim en grup reduït són: llengua castellana i literatura, llengua catalana i literatura, anglès, matemàtiques, matemàtiques aplicades a les ciències socials, física i química.

Preus 

  • Preu d'una hora setmanal de classes en grup reduït: 58,80 € al mes 
  • Preu d'una sessió individual de 45 minuts la setmana: 101,60 € al mes 

 

Horaris

Un cop tinguis clar les assignatures que vols treballar a 5PASSES, quines vols fer en grup reduït, quines individuals i quines en grups a mida i quantes hores vols fer de cada assignatura, truca'ns al 93 727 28 08 o escriu-nos i ens posarem en contacte amb tu per trobar-te l’horari que s’adapti millor a les teves necessitats.