Curs de preparació per a la prova d'accés a cfgs

Si vols fer un cicle formatiu de grau superior i no tens el títol de batxillerat o equivalent, ara ho pots aconseguir superant la prova d’accés que es convoca cada any al mes de maig. A aquesta prova t’hi pots presentar tant si tens un cicle formatiu de grau mitjà aprovat com si no.
A 5PASSES t’oferim cursos dissenyats per ajudar-te a superar amb èxit aquesta prova.

Qui pot fer aquests cursos?

Per inscriure's a la prova cal tenir 19 anys o més (o complir-los l'any de la prova) i no tenir cap titulació acadèmica o d'ensenyaments equivalents que permeten l'accés directe a la formació professional (batxillerat o equivalent, o curs específic d'accés).

Aconsegueix més nota!
La nota final es calcula sumant la nota de la prova d’accés i els punts extra que es poden aconseguir lliurant puntualment els deures i fent els exàmens semestrals de l’IOC. D’aquesta manera pots sumar fins a 2 punts extra a la nota de la prova d’accés. La nota també la pots incrementar amb l’experiència laboral o formativa. Nosaltres t’ajudarem a aconseguir tots aquests punts extra.

Has de tenir en compte, però, que per sumar tots aquests punts extra has de treure com a mínim un 4 a la prova d’accés i inscriure’t abans del dia 25 de setembre.

Com és la prova d’accés?
La prova es divideix en dues parts, la part comuna i la part específica. A la part comuna has d’examinar-te de 4 assignatures (llengua catalana, llengua castellana, llengua estrangera i matemàtiques). A la part específica has d’examinar-te de dues assignatures. Aquestes dues assignatures no són iguals per a tothom ja que depenen del cicle formatiu que es vulgui estudiar un cop superada la prova.
Si vols més informació sobre quin cicle pots estudiar i quines assignatures específiques has de fer, posa’t en contacte amb nosaltres.

Horaris
El curs comença el 16 de setembre i acaba al maig. Faràs un total de 15 hores setmanals i l’horari és el següent: dilluns de 16.15 h a 20 h, dimarts de 16.15 h a 20 h, dimecres de 17 h a 20 h i dijous de 16 h a 20 h.

Preus
50 € de matrícula i 9 mensualitats de 253,90 €

(50% de descompte en la matrícula si ets família nombrosa)

Si ja tens aprovada la part comuna de la prova i vols preparar-te només la part específica, posa't en contacte amb nosaltres i t'oferirem una solució personalitzada.