Cursos de selectivitat (setembre)

Si has de presentar-te a l'examen de selectivitat de setembre, a 5 PASSES et podem ajudar.

En les nostres classes de selectivitat d'estiu, els professors de 5 PASSES t'explicaran i t'ajudaran a estudiar tot allò que has d'aprendre per tal de superar amb èxit les PAU.

COM SÓN LES NOSTRES CLASSES DE SELECTIVITAT D'ESTIU

  • Grups reduïts. Treballem amb grups de molt pocs alumnes (5 com a màxim) amb l'objectiu que  l'aprenentatge sigui el més ràpid i personalitzat possible. També et podem oferir classes individuals o, fins i tot, muntar-te un grup a mida per a tu i els teus amics o companys.
  • Aula d'estudi. A l'aula d'estudi podràs estudiar i fer els deures en un ambient de treball agradable i amb l'ajuda dels nostres professors. A l'aula d'estudi hi ha un màxim de 16 alumnes per grup.
  • Material didàctic fet a mida. Et donem material de treball actualitzat i preparat especialment per a les classes de selectivitat (apunts, exercicis, resums, exàmens...).
  • Escull les assignatures que vols preparar. A 5 PASSES pots fer totes les assignatures o escollir només aquelles que més t'interessi preparar amb nosaltres. 
  • Tria les setmanes que vols venir durant l'estiu. A 5 PASSES tenim obert tot l'estiu i, per tant, pots escollir quines són les setmanes que vols venir a preparar la selectivitat.
  • Fora la burocràcia! Et fem gratuïtament tots els tràmits necessaris per a inscriure't a les PAU de tal manera que tu, aquest estiu, només t'hagis de concentrar a estudiar.