Aprofita l'estiu i prepara't per a la universitat

La Universitat d'Estiu de la UAB ofereix per primera vegada assignatures de títols oficials de grau en forma intensiva al juliol a futurs estudiants universitaris.

Conjuntament amb els Serveis Territorials d'Ensenyament del Vallès Occidental, es durà a terme a la UAB allò que a les millors universitats del món es coneix com un Summer Term, un període lectiu d'estiu, que acosta l'oferta acadèmica a l'entorn privilegiat del campus de Bellaterra als alumnes no-universitaris per fer un tastet dels diferents graus disponibles.

Les assignatures que formen part d'aquesta oferta han estat seleccionades d'entre les matèries dels primers cursos dels títols de grau que imparteix la UAB. Es tracta d'assignatures de nivell universitari però de caràcter introductori i convalidables de les diferents disciplines científiques desenvolupades a la UAB. Entre elles, s'ha sel·leccionat l'assignatura Personalitat i Diferències Individuals del grau de Psicologia, impartida l'Anna Muro, la nostra psicòloga i coach.

+ informació

 

summer uab