No marxem de vacances, estem amb tu juliol i agost!

Comença l’estiu i amb ell les vacances, però no tots marxeu, alguns us haureu de quedar aquí preparant la selectivitat o els exàmens de setembre. A 5Passes no us volem deixar sols i ens quedarem amb vosaltres tot l’estiu per intentar fer que l’estudi sigui més fàcil i divertit.
Estarem oberts tant juliol com agost fent classes de reforç perquè preparar la selectivitat sigui més senzill i més profitós. A 5Passes fem reforç en grups reduïts perquè la classe no sigui feixuga i puguem aprofitar bé el temps, amb aules d’estiu on podràs trobar tota la concentració que no trobes a casa o a les biblioteques, perquè res et distregui. Podràs escollir les assignatures que vols preparar, ja sigui una, dues o totes; tu decideixes què necessites reforçar i a 5Passes t’ajudem.
Com que no tanquem en tot l’estiu tu tries quines són les setmanes que vols venir, perquè et puguis combinar l’estudi amb les vacances i el temps de descans com a tu et vagi millor. A més, des de 5Passes ens ocupem de tots els tràmits necessaris per a inscriure’t a les PAU.
L'únic que has de fer és combinar el teu temps de lleure amb el temps d’estudi i gaudir de tots dos, a 5Passes ens encarregarem que estudiar no sigui tan dur, i que el teu estiu sigui amè i alhora profitós. Perquè estudiar també pot ser divertit.